Érvényes 2017. január 1-től.

Jelen Vásárlási Feltételek célja a lent megnevezett vállalkozás és a vele a Vásárlási Feltételek “Árak” pontjában megjelölt termék megvásárlása tárgyában szerződést kötő fogyasztó között létrejött jogviszonyra vonatkozó feltételek egységes és részletes szabályozása, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben (a továbbiakban a „Rendelet”) meghatározott körben a fogyasztó tájékoztatása a szerződéskötést megelőzően.

A szerződés szerinti termék

A vállalkozás által üzemeltetett honlapon keresztül a fogyasztó által kiválasztásra kerülő bor, pezsgő, pálinka, illetve egyéb termékek, amelyek lényeges tulajdonságairól (termelő, előállító, termővidék, alkoholtartalom, stb.) a kiválasztáskor és a megrendelés véglegesítésekor kap tájékoztatást a fogyasztó.

 Árak
A feltüntetett árak 1 termékre az ÁFÁ-t tartalmazzák (boroknál 27%).

Spórolja meg a szállítási költséget
Megrendelését előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti szállítási költség nélkül a BorissimoBor székhelyén (Budapest, 1071 Dembinszky utca 10.).

Házhoz szállítás Budapest területén– 20,000 Ft felett ingyenes!
20,000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Budapest területén ingyenes, alatta a szállítási költség:

– a VI., VII.,VIII., IX. kerületbe 690 Ft
-a fent nem említett kerületekbe 990 Ft
-vidékre a DPD csomagküldő aktuális árazása alapján:

Súly (tól-ig) 0,1-3 kg 3,1-10 kg 10,1-25 kg 25,1-50 kg
Ár / Csomag 1250 Ft 1500 Ft 1980 Ft 5200 Ft

Megrendelés menete 
Megrendeléshez előzetes regisztráció nem szükséges.

Banki átutalás esetén kérjük a díjbekérő számát a megjegyzés rovatban tüntesse fel.
Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

Korlátozások 
Termékeink alkoholtartalmúak és csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

A megrendelés módosítása és lemondása

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben kérjük, hívja a 06 30 565 8616 telefonszámot, vagy írjon e-mailt a  hogyes.eliza@borissimo.hu címre.

Szállítási időpont 
A rendelés kiszállítását megelőzően felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és a szállítást előre egyeztetett időpontban végezzük. Amennyiben a megadott elérhetőségeken nem sikerül a kapcsolatot felvennünk, a megrendelést semmisnek tekintjük és amennyiben a vételár már átutalásra került, azt a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk.

Reklamáció, elállás
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit küldje az hogyes.eliza@borissimo.hu e-mailre vagy hívja a 06 30 565-8616 telefonszámot és legkésőbb 15 napon belül érdemi választ adunk.
A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Felügyeleti szerv: Budapest, VII. kerület, Önkormányzat Jegyzője
Budapesti Békéltető Testület (1012 Budapest, Krisztina krt. 99.)

Fizetési feltételek
A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben vagy banki átutalással előre tudja kiegyenlíteni.
Banki átutalás esetén a fizetendő összeget a Hőgyes Eliza Erzsébet E.V.  10400140-50526780-81681007 számú bankszámlájára kérjük átutalni. A rendelés értékét akkor tekintjük kifizetettnek, ha a megrendelt termékek átvételét megelőző munkanapon a fizetendő összeg megérkezik a bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani/átadni Önnek a megrendelt termékeket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.

A vállalkozás személye:

Hőgyes Eliza Erzsébet E.V./ BorissimoBor
Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky utca 10. 3/47
Tel.: 06/30 565 8616
Adószám: 67198931-2-42
e-mail: hogyes.eliza@borissimo.hu