Érvényes 2017. január 1-től.

Jelen Vásárlási Feltételek célja a lent megnevezett vállalkozás és a vele a Vásárlási Feltételek “Árak” pontjában megjelölt termék megvásárlása tárgyában szerződést kötő fogyasztó között létrejött jogviszonyra vonatkozó feltételek egységes és részletes szabályozása, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendeletben (a továbbiakban a „Rendelet”) meghatározott körben a fogyasztó tájékoztatása a szerződéskötést megelőzően.

A szerződés szerinti termék

A vállalkozás által üzemeltetett honlapon keresztül a fogyasztó által kiválasztásra kerülő bor, pezsgő, pálinka, illetve egyéb termékek, amelyek lényeges tulajdonságairól (termelő, előállító, termővidék, alkoholtartalom, stb.) a kiválasztáskor és a megrendelés véglegesítésekor kap tájékoztatást a fogyasztó.

 Árak
A feltüntetett árak 1 termékre az ÁFÁ-t tartalmazzák (boroknál 27%).

Spórolja meg a szállítási költséget
Megrendelését előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti szállítási költség nélkül a Transylwine Kft. székhelyén (Budapest, 1063 Szinyei Merse utca 8.).

Házhoz szállítás Budapest területén és vidékre is – 20,000 Ft felett ingyenes!
20,000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás Budapest területén ingyenes, alatta a szállítási költség:

– a VI., VII.,VIII., IX. kerületbe 690 Ft
-a fent nem említett kerületekbe 990 Ft
-vidékre a DPD és az MPL csomagküldő aktuális árazása alapján:

Súly (tól-ig) 0,1-3 kg 3,1-10 kg 10,1-25 kg 25,1-50 kg
Ár / Csomag 1250 Ft 1500 Ft 1980 Ft 5200 Ft

Banki átutalás esetén kérjük a díjbekérő számát a megjegyzés rovatban tüntesse fel.
Megrendeléshez előzetes regisztráció nem szükséges.

Szerződésünk, ráutaló magatartással, az általunk küldött visszaigazolással jön létre.

Korlátozások 
Termékeink alkoholtartalmúak és csak 18 év feletti megrendelő személy esetén tudjuk teljesíteni.

A megrendelés módosítása és lemondása

Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben kérjük, hívja a 06 30 565 8616 telefonszámot, vagy írjon e-mailt a  hogyes.eliza@borissimo.hu címre.

Szállítási időpont 
A rendelés kiszállítását megelőzően felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel és a szállítást előre egyeztetett időpontban végezzük. Amennyiben a megadott elérhetőségeken nem sikerül a kapcsolatot felvennünk, a megrendelést semmisnek tekintjük és amennyiben a vételár már átutalásra került, azt a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk.

Reklamáció, elállás
Az áru átvételét követően a szállítással kapcsolatos reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Megrendelésével és a szállítással kapcsolatos reklamációit, észrevételeit küldje az hogyes.eliza@borissimo.hu e-mailre vagy hívja a 06 30 565-8616 telefonszámot és legkésőbb 15 napon belül érdemi választ adunk.
A megrendelő a megrendelt termékek átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben cégünk köteles a sérülésmentesen, hiánytalanul, bontatlan csomagolásban visszaszolgáltatott termék(ek) ellenértékét a visszaszolgáltatást követő legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt felmerült, visszaszállítási költségeket megrendelő viseli.

Felügyeleti szerv: Budapest, VI. kerület, Önkormányzata Jegyzője
Budapesti Békéltető Testület (1012 Budapest, Krisztina krt. 99.)

Fizetési feltételek

A fizetési módot a megrendeléskor választhatja meg. A megrendelt tételeket házhozszállításkor készpénzben vagy banki átutalással előre tudja kiegyenlíteni.
Banki átutalás esetén a fizetendő összeget a Transylwine Kft. 10918001-00000063-24700002 számú bankszámlájára kérjük átutalni. A rendelés értékét akkor tekintjük kifizetettnek, ha a megrendelt termékek átvételét megelőző munkanapon a fizetendő összeg megérkezik a bankszámlaszámunkra. Ellenkező esetben nem áll módunkban kiszállítani/átadni Önnek a megrendelt termékeket. Az összeg beérkezéséről e-mail értesítést küldünk Önnek.

Egyéb feltételek

A Vásárlási Feltételek a Transylwine Kft. és Ön között, a megrendelés által létrejövő szerződés általános feltételeit tartalmazza.

A szolgáltató a Transylwine Kft.

Transylwine Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1063 Budapest, Szinyei Merse utca 8.
Adószám: 11747154-2-42
E-mail: info@transylwine.hu
Telefon: +36 30 474 0020
Cégbejegyzés: Cg. 01-09-994533, Fővárosi Törvényszék Cégbírósága